Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Havayolları Pekin Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Pekin Uçak Bileti

Uçak İle Pekin'e Ulaşım
Türkmenistan Yolları ile İstanbul-Pekin arasında haftanın her günü direkt uçuş seferleri bulunmakta ve uçuş zamanı aşağı yukarı 10 saat. Şehir merkezine 30 km mesafedeki Pekin Başkent Havalimanı’ndan taksiyle ya da shuttle servisini kullanarak merkeze ulaşım mümkün.

Pekin Hakkında
Pekin Şehri Seyahati Yapacaklara Öneriler Çin'in dört büyük başkentinden biri olan Pekin, Şanghay'dan sonra ülkenin en büyük ikinci metropol alanıdır. Başka bir söyleyişle kuruluşu M.Ö. 1000'li senelere dayanan Pekin amacıyla dünyanın en kalabalık vatanının en kalabalık başkenti desek hatalı olmaz. Pekin şehrinde süre geçireceklerin bilmesi gereken mühim verileri sizinle paylaşalım.

Türkmen Hava Yolları
Alo Bilet Hattı

Aklınızda Olsun: - Resmi dil olarak Mandarin Çincesi konuşulan kentte sarfedilen para birimi Renminbidir. - Nemli karasal iklim etkilerinin yoğun olarak gördüğünüz Pekin'de yaz devresi yağışlıdır, kış ayları ise gerektiğince soğuk geçer.

Seyahat etmek amacıyla doğru vakit yağmurların azaldığı ve havanın daha ılık bulunduğu Nisan, Mayıs, Eylül, Ekim aylarıdır. - İlgiyle gezebileceğiniz pek çok tarihi yere ve ilgi çekici bir natural güzelliğe sahip olan Pekin'de görülmesi gereken yerlerin başında; Çin Hanedanlığına ev sahipliği yapan ve daha sonra müzeye çevrilmiş olan (imparatorluk sarayı) Yasak Şehir, 15. yüzyılda tamamiyle ahşaptan inşa edilmiş Cennet Tapınağı, gül kıyısında tespit edilen ve imparator ve ailesinin yazları konakladığı yer olan Yazlık Sarayı, dünyanın gelmiş işlemiş en uzun savunma duvarı ve uzaydan görülebilen tek yapı olma özelliğine sahip Çin Seddi, Ming Mezarlıkları, Pekin'in merkezi olarak kabul edilen ve dünyanın en büyük meydanı olan Tiananmen Meydanı, Budizm tapınağı olarak sarfedilen ve bugüne kadar inşa edilmiş en büyük tapınaklardan biri olan Lama Tapınağı gelir.

Türkmenistan Havayollari Pekin Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları ile uygun ve ucuz fiyatlarla pekin uçak bileti satın almak için bizleri arayınız. Türkmenistan hava yolları pekin uçuşları için Aşkabat havalimanını aktarma merkezi olarak kullanmaktadır. Detaylı bilgi ve fiyat için bizleri arayabilirsiniz.

Capital Apt Havalimanı
Çin’in başkenti Pekin’deki en mühim havalimanı olan Capital Havalimanı, kent merkezine 32 kilometrel uzaklıkta bulunuyor. Dünyanın en işlek havalimanlarından olan Capital Havalimanı’ndan kent merkezine gidebilmek amacıyla değişik ulaşım alternatiflerini tercih edebilirsiniz. Bu alternatifler arasında taksi, otobüs, tren, metro ve aktarma araçları yer alıyor.
Türkmen Hava Yolları Ankara Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69