Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Havayolları Delhi Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Delhi Uçak Bileti

Uçak İle Delhi Ulaşım
Hindistan’ın en büyük şehirlerinden Delhi’ye İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan direkt uçak seferi bulunuyor. Delhi uçak bileti seçeneklerine göz atarak şehri keşfetmek için ilk adımı atabilirsiniz.

Dünyanın mozaiğini yansıtan, karmaşası ve hareketiyle tanınan Delhi, yeni bir dünya görüşü ve farklı bir pencere açmak için en doğru seyahat rotalarından biri. Bu gizemli kenti keşfetmek için hemen şimdi harekete geçin!

Türkmen Hava Yolları
Alo Bilet Hattı

Yeni Delhi Ulaşım
Yeni Delhi yolları rahat ve geniş olmasından çoğu ziyaretçi taksileri, motorlu faytonları ve toplu taşıma araçlarını rahat rahat  kullanabilmektir.Şehirde trafik bozukluğu da olmasından ötürü seyahat etmenin en süratli yollarından biri de metrodur.Metro ağı temiz ve verimli olmakla birlikte, birtakım bölümler hala yapım aşamasında.Bu amaçla otelinize yerleşmeden evvelce son düzenlemeleri ve devam eden çalışmaları denetim etmeyi unutmayın!

Delhi Hakkında
Yeni Delhi, dünyanın en süratli ilerleyen aynı vakitte keşmekeşin, zıtlıkların bol bulunduğu bir kentdir. Tarihi dokusuyla, çoğu inanışı içersinde barındırmasıyla, geniş parklarıyla, müzeleriyle gezilesi görülesi kentlerin başında gelir. Yeni Delhi’yi ziyaret etmeden evvelce bu esrarengiz ve mistik kenti tanımak adına görülmesi gereken pek çok yer vardır.

Geniş bir yemek yelpazesi olan Hint mutfağı, bol baharatları yemekleri ile ilgi çeker. Baharatlarla oluşturulan detaylı soslar da bir o kadar ünlüdür. Kırmızı et (kuzu, koyun, keçi), bakliyat ve baharatlar, Yeni Delhi’de tüketilen başlıca besinlerdir.

Türkmenistan Havayollari Delhi Uçak Bileti

Yeni Delhi’de gece 12’den sonra sokakta insan kalmaz. Gece hayatının olmadığı bu kentte yalnızca varlıklı insanların bulunduğu bölgenin renkli bulunduğu söylenebilir.

Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı
Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı (IATA: DEL) Hindistan’ın Delhi Ulusal Başkent Bölgesi’ne hizmet veren ana sivil havacılık merkezidir. 5,106 acre alana oluşturulan havalimanı, Palam’da, Yeni Delhi trenyolu istasyonunun 15 km güneybatısında ve Yeni Delhi kent merkezinin 16 km uzaklığında yerleşiyor. İsmini Hindistan’ın eski Başbakanı Indira Gandhi’den alan havalimanı, 2009’dan bu yana yolcu trafiğine göre ülkenin en işlek havalimanıdır. Son senelerde da 2015’in sonlarına doğru Mumbai’yi geçerek kargo trafiğine göre ülkenin en yoğun sarfedilen havalimanı oldu.

2010’da Terminal 3’te işlemlerin başlaması ile havalimanı 40 milyondan çok yolcu ağırlama kapasitesi ile Hindistan ve Güney Asya’nın en büyük havacılık merkezi oldu. Planlanan genişleme uygulamaları ile havalimanının yolcu kapasitesinin 2030’a kadar 100 milyon yolcuya ulaşması bekleniyor. Havalimanı 2015’te 46 milyon yolcu ağırlayarak (evvelceki senenin yolcu trafiğine göre yüzde 16 artışla) yolcu trafiğine göre dünyanın 25. ve Asya’nın da 12. en işlek havalimanı oldu.

Türkmenistan Havayolları ile uygun ve ucuz fiyatlı Delhi uçak bileti satın almak için bizleri arayınız. Türkmen Hava Yolları ile yapacağınız Delhi uçuşu Aşkabat aktarmalı olarak yapılmaktadır.

Türkmen Hava Yolları Ankara Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69