Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Havayolları Amritsar Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Amritsar Uçak Bileti

Hindistan’ın Pencap eyaletinin ekonomik anlamda öne çıkan en büyük kentlerinden olan Amritsar, Sihlerin dini hac merkezi olarak da tanınıyor. Hac vazifesini gerçekleştirme isteyen Sihler amacıyla büyük ehemmiyet taşıyan Altın Tapınak’a da ev sahipliği yapan bu göz alıcı kent, her sene çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyaretine uğruyor.

Mistik atmosferiyle hayranlık uyandıran bir yerleşim yeri olan Amritsar, dini yapılarının yanı sıra kültürel ve tarihi zenginlikleriyle de ilgi çekiyor. 1577 senesinde 4’üncü Sikh Gurusu Ram Das doğrulusunda kurulan Amritsar’ın ismi ‘hayat havuzu’ manasına geliyor. Şehrin bu ismi almasının nedeni ise Altın Tapınak’ın çevresini saran ufak göl olarak biliniyor.

Türkmen Hava Yolları
Alo Bilet Hattı

Uçak İle Amritsar'a Ulaşım

Türkiye’den aktarmalı olarak aşağı yukarı 12-30 saatlik bir uçuşla ulaşılan Amritsar’daki Sri Guru Ram Dass Jee Uluslararası Havaalanı kent merkezine ortalama 11 kilometre mesafede yer alıyor. Amritsar’a Hindistan’ın başka kentlerinden otobüs ya da tren yolculuğu ile ulaşmak da mümkün.

Hindistan’ın dini zenginliklerini görmek isteyenlerin gözde turizm destinasyonlarından olan Amritsar’a gitmek amacıyla uçak bileti kampanyalarına göz atabilirsiniz.


Türkmenistan Havayolları Amritsar Uçak Bileti

Türkmen Hava Yolları Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69