Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Ankara Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

Ankara Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

Tayland’da kış aralığın sonu ile ocağın başı arasında çok kısa sürer ve bu serin havalar turist akınının doruk yaptığı devreye denk gelir. Kasım ve şubatta ise havalar serin oluyor ve Bangkok daha az ziyaretçi alır.

Bangkok’ta Ulaşım
İster araba, ister başka vasıtalar olsun Bangkok’ta kesinlikle trafiğe yakalanırsınız. Toplu taşıma süratle gelişiyor ve BTS (yüzey üstü Skytrain) ve MRT (yeraltı metro) sabah saat 06.00’dan gece yarısına kadar çalışır. Bunlar amacıyla ayrı ayrı bilet gerekirken, çok seyrek bir biri ile kesişir (her ikisi amacıyla de ücretler 0.50 dolardan başlar). Parlak renklerle boyanmış taksiler ve tuk-tuklar ise pazarlık yapabilir fiyattan kiralıktır.

Türkmen Hava Yolları
Alo Bilet Hattı

Bangkok’ta Hava
Nisan ortalama 35°C sıcaklık ile en sıcak aydır ve nem de bu ısısı bir kat daha artırır. Aralık da ortalama 26°C sıcaklık ile en serin aydır.


Ankara Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
En sıcak mevsim marttan ağustosa kadar sürer. Yağmurlu mevsim ise ön görü edilemez ve değişir, fakat normal koşullarda hazirandan ekimin başlarına kadar sürer. Bu devre muson mevsimi olarak sınıflandırılsa da yağmurlar çok seyrek tek seferde bir ya da iki saatten çok devam eder.

Suvarnabhumi Havalimanı
Suvarnabhumi Havalimanı (IATA: BKK), (Yeni) Bangkok Uluslararası Havalimanı ismiyle de biliniyor ve Tayland’ın başkenti Bangkok’a hizmet veren iki uluslararası havalimanından biridir. Diğeri ise Don Mueang Uluslararası Havalimanı’dır. Suvarnabhumi, 2,980 hektar (7,400 acre) kısmı kaplıyor.

Suvarnabhumi resmi olarak 15 Eylül 2006’da yalnızca çok az sayıda ulusal hat uçuşları amacıyla açılmış, 28 Eylül 2006’da ise iç hat uçuşlarının fazlası ve tüm uluslararası ticari uçuşlara açılmıştı.

Havalimanı bugünümüzde Thai Airways International, Bangkok Airways ve Orient Thai Airlines hava yolu şirketlerinin ana merkezidir. Burası aynı vakitte çevresel ve yabancı hava yolu şirketleri amacıyla bağlantı noktası olarak kullanılıyor.
Türkmen Hava Yolları Ankara Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69