Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti

Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti

Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti satın almak için doğru yerde bulunmaktasınız. Firmamız Türkmen ve Türk Hava Yolları resmi satış acentasıdır. Firmamızdan Türkmenistan'a düzenlemem tüm seferler için bilet satın alabilirsiniz. Bilet satın almak için 7/24 çağrı merkezi numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Uçak Bileti Satın Almak İçin
Bizi Arayınız

Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti


Bir Türk devleti olan Türkmenistan’a ülkemizden uçakla gitmeniz gerektiğince kolaydır. Türkmen Hava Yollarının direk uçuşları yardımıyla 3,30 saatte Türkmenistan’a çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Türk Hava havayolları da sizin amacıyla Türkmenistan’a uçak seferleri düzenlemektedir. Bu uçuşlardan faydalanabilmeniz amacıyla  Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti satın almanız gerekmektedir.

Türkmenistan’da hayat ülkemize göre çok daha ucuzdur. Ortalama bir bireyin aylık gelirinin 200-250 dolar seviyesinde bulunduğunu düşünecek olursak hayatın ne kadar bulunduğunu çok rahat bir şekilde idrak etmiş olacaksınız. Ülke doğalgaz tarafından varlıklı olan bir ülke bulunduğu amacıyla hava gerektiğince temizdir. Hem de halktan doğalgaz, elektrik parası gibi ödemeler alınmamaktadır.

Yaklaşık olarak 5 milyon nüfusa sahip olan Türkmenistan’ın başşehri Aşkabat’tır. Ülkede konuşulan dil ise Türkmencedir. Para birimi olarak manatı tercih etmektedirler. Bu amaçla sizde buraya gelmeden evvelce paranızı bozdurarak yanınıza manat almalısınız. Böylece buraya geldiğinizde hiçbir hususta sorun hayatayacaksınız. Eğer Türkmenistan’da paranızı bozdurmak dilerseniz bu halde Türkmenistan Uçak Bileti ile geldiğiniz havaalanında tespit edilen dövizcilerden paranızı çok rahat bir şekilde bozdurabilirsiniz.

Türkmenistan Asya’da yer alan bir ülke bulunduğu amacıyla karasal iklime sahiptir. Yaz aylarında aşırı sıcaklar ve kış aylarında ise aşırı soğuklar yaşanabilmektedir. Genellikle yaz aylarında sıcaklıklar birtakım vakitlerde 50 dereceyi kış aylarında ise -25 dereceyi görebilmektedir. Bu amaçla şayet Türkmenistan’a gelecekseniz bu hale eskiden hazırlıklı olarak gelmeniz sizin amacıyla daha iyi olacaktır.

Türkmenistan’daki Merv şehri UNİCEF’in dünya kültür mirası listesine aldığı bir kenttir. Bu amaçla bu şehri muhakkak gezmelisiniz. Burada birbirinden değişik çoğu mezarlık ve türbe bulunmaktadır. Sultan Sancar türbesi de burada bulunmaktadır.

Sizde gezi hedefli olarak Türkmenistan’a gelmek dilerseniz bu halde kendinize ilk olarak Ucuz Türkmenistan Uçak Bileti satın almanız gerekecektir.

ucuz türkmenistan uçak bileti

ALO BİLET HATTI

Türkmenistan Hava Yolları İstanbul Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69