Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Ankara - Türkmenistan Uçak Bileti

Ankara - Türkmenistan Uçak Bileti

Uygun ve Ucuz fiyatlarla Ankara - Türkmenistan Uçak Bileti Satın almak için 7/24 Çağrı Merkezi numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Ankara - Türkmenistan Uçak Bileti

Türkmenistan Bilet Hattı

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’tır. Ülkenin en büyük kentine gidebilmek amacıyla uçak bileti konusu ile ilgili gerektiğince çok seçenekler mevcuttur. Uçak bilet fiyatları Türkiye’den kardeş ülkeye gidebilmek amacıyla pazara göre daha cüzzi rakamlarda tutulmuştur. Erken rezervasyon ya da tur şirketi ile gidecek olursanız ucuz uçak bileti bulma konusu ile ilgili eliniz daha çok güçlenecektir. Bunun amacıyla piyasayı yakından takip etmeli ve tatil planınızla eş değer bir şekilde en makul uçak biletini seçmelisiniz.

Aşkabat’ta tespit edilen Kıpçak Camii ile müzeler mühim tarihi dokuyu yansıtmaktadır. Sanat Müzesi, Ülke Müzesi ve Tarih Müzesi Türkmenistan uçak biletini cebine koyup tatil gerçekleştirme isteyen turistlerin sıkça uğradıkları turistlik mekanların başında gelmektedir.Müze içerisinde sıkılan ve tarih ile kültürden ziyade natural güzelliklerin peşinden gitmek isteyen tatilciler ise Türkmenistan’ın Botanik Bahçeleri makul bir gezinme kısmı olarak göze çarpmaktadır. Yemyeşil alanların içerisinde natural güzelliklere tanık olunurken, hijyenik oksijeni ve temiz havayı ciğerlerinize çekme ihtimaline sahip olabilirsiniz.

Aşkabat Türkmenistan’ın en ilerlemiş kenti ve başkenti olmasından ötürü turistlerin çok daha rağbet gösterdiği bir turizm bölgesidir. İlk başlarda köy olarak kurulan kent sonraları nüfus ve ekonomik gelişmelerin neticesinde büyük gelişim göstermiş evvelce başkent, ardından da ülkenin en ilerlemiş turizm noktalarından biri durumuna gelmiştir. Türkmenistan uçak bileti aldığınızda muhakkak başkent Aşkabat’a uğramanızı önermekteyiz.

ALO BİLET HATTI

Çağrı Merkezimiz Üzerinden 7/24 Bilet Satın Alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69