Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenbaşi Uçak Bileti

Türkmenbaşi Uçak Bileti

Türkmenbaşı Uçak Bileti çok uygun fiyatlarla sizlerle.

Fiyat ve bilgi için 0850 346 85 69 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Türkmenbaşi Uçak Bileti

Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.


Türkmenbaşı (şehir)

Türkmenbaşı , Türkmenbaşy

Türkmenbaşı, (Türkmence: Türkmenbaşy), önceki adıyla Krasnovodsk, (Rusça: Kрасноводск) Türkmenistan'da şehir.

Ülkenin Balkan eyaletinde yer alır. Hazar Denizi kıyısında önemli bir liman kenttir. Ayrıca Azeri, Rus ve Ermeni azınlıklar da şehirde yaşamaktadır.

1869 yılında, Türkmenbaşı kenti Kızılsu olarak kuruldu. adını sehrin kurulduğu yerden denizine dökülen akarsuyun renginin bölge toprağının renginden dolayı kırmızı olmasından alır. Ruslar Türkmenistan'a ilk bu şehirden nüfuz ettiler. Rus döneminde kentin adı Rusça Kızılsu anlamına gelen Krasnovodsk olarak degistirildi. 1991'de bağımsızlıktan sonra ülke genelinde kentlerin ismini değiştiren Türkmen lider Saparmurat Niyazov şehre bazen kendisinin soyadı olarak kullandığı Türkmenbaşı adını verdi.

Şehirde Görülmesi Gereken Yerler

Tarih Müzesi
Eski Krasnovodsk Hisarı'nın kapısı
Hazar Denizi kıyısındaki Awaza ilçesinin sahilleri
Tabiat Müzes

Turkmenistanucakbilet.com Sitesi Traveland Turizm A.Ş Bünyesinde Hizmet veren bir sitedir. Sitemizden ve çağrı merkezimizden yapacağınız işlemler Traveland Turizm A.Ş Güvencesi altındadır. Firmamız 10051 Numaralı TURSAB A SINIFI Turizm Acentasıdır.
(2N1K Seyahat Acentası)

Firmamız Türkmenistan Airlines Uçak Biletlerini Satmada Yetkili Acentadır. Bilet Değişiklik, Satış, İade gibi işlemlerinizi çağrı merkezimiz üzerinden yapabilirsiniz. Uygun, Ucuz Aşkabat - Ankara Uçak Biletinizi Amak için bizleri arayınız. En Uygun, Ucuz Türkmenbaşı Uçak Biletinizi almak ya da rezervasyon yapmak istersenz bizleri arayabilirsiniz.

Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69