Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenabad Uçak Bileti

Türkmenabad Uçak Bileti

Türkmenabad Uçak Bileti çok uygun fiyatlarla sizlerle.

Fiyat ve bilgi için 0850 346 85 69 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Türkmenabad Uçak Bileti


Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Türkmenabat Türkmenistan'ın Lebap vilayetinin merkezidir.

Demiryolu hattı üzerinde yer alan şehrin nüfusu 235.000'dir. Türkmenabat bugün modern bir şehir olmasına rağmen şehrin tarihi 2000 yıl öncesine kadar uzanır. Modern şehir 1886'da Orta Asya Demiryolu'nun inşası sırasında kuruldu.

Türkmenistan Havayolları Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tan Türkmenabat'a sefer yapmaktadır. Ayrıca demir yolu ile de Türkmenistan'ın diğer kentlerine ve Özbekistan'ın çeşitli şehirlerine seferler yapılmaktadır. Yakın zamanda değiştirilmeden önceki resmi ve yaygın kullanımdaki adı Çarçou idi.

Türkmenebad Resimleri:


Türkmenebad Resimleri

Türkmenebad Resimleri

Türkmenebad Resimleri

Türkmenebad Resimleri


Türkmenabad Uçak Bileti

Turkmenistanucakbilet.com Sitesi Traveland Turizm A.Ş Bünyesinde Hizmet veren bir sitedir. Sitemizden ve çağrı merkezimizden yapacağınız işlemler Traveland Turizm A.Ş Güvencesi altındadır. Firmamız 10051 Numaralı TURSAB A SINIFI Turizm Acentasıdır.
(2N1K Seyahat Acentası)

Firmamız Türkmenistan Airlines Uçak Biletlerini Satmada Yetkili Acentadır. Bilet Değişiklik, Satış, İade gibi işlemlerinizi çağrı merkezimiz üzerinden yapabilirsiniz. En Uygun, Ucuz Türkmenebad Uçak Biletinizi almak ya da rezervasyon yapmak isterseniz bizleri arayabilirsiniz.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69