Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmen Hava Yolları Bangkok Uçak Bileti

Türkmen Hava Yolları Bangkok Uçak Bileti

Türkmen Hava Yolları ile uygun ve ucuz fiyatlı Bangkok uçak bileti satın almak için doğru yerdesiniz. Firmamız Türkmen Hava Yolları biletlerini satmada yetkili satış acentasıdır.

Türkmen Hava Yolları İstanbul'dan hergün Ankara'dan sadece salı günleri Aşkabat aktarmalı bagkok seferleri düzenlemektedir. Bangkok uçak biletinizi en uygun fiyatla satın almak için 7/24 çağrı merkezi numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmen Hava Yolları Telefon

  • Türkmen Havayolları İlet Bilet Satın Almak İçin Acentamıza Müracat etmeniz gerekmektedir.
  • Uçuştan 3 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir.
  • Bagajınızı İstanbuldan verip Bangkoktan alırsınız.
  • İstanbul Aşkabat seferinizi b738 uçağı ile Aşkabat Bangkok uçuşunuzu ise b777 uçağı ile gerçekleştirirsiniz.
  • Uçaklar yeni ve temizdir. Koltuk araları olduca mesafelidir.
Türkmenistan Havayolları ile sizde konforlu ve uygun fiyata uçuşunuzu gerçekleştirmek için hemen bizleri arayıp detaylı bilgi alınız.. Fiyat bilgisi sürekli değiştiri için güncel fiyat için lütfen acentemizle iletişime geçiniz.

İstanbul Bangkok Seferleri Aşkabat Aktarmalı olarak düzenlenmektedir. Seferler ve aktarma süreleri hakkında detaylı bilgi için lütfen bizleri arayınız.

Aşkabat Hakkında Bilgi

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir.  Türkmenistan'ın en büyük şehridir. İran sınırı yakınında, Kopet Dağları'nın eteğinde, Karakum Çölü'nde bir vahada bulunur. 'Aşgabat şäheri' adlı kendine ait bölgede, ülkenin Ahal Vilayeti'nde yer alır. Aşkabat, Türkmenistan'ın güneyinde, İran sınırından 26 km'de yer alır. 1881'de bu bölge Rus işgal güçleri tarafından alınmıştır. İran'ın en büyük ikinci şehri olan Meşhed'dan 920 km uzaklıkta bulunur.

Aşkabat bir başkent olarak çeşitli yönetim binalarıyla bezenmiştir. Bunlar özellikle kentin en önemli caddesi olan Türkmenbaşı Caddesi'nde toplanmıştır. Kent uluslararası bir havaalanına sahiptir ve ikinci bir tane daha yapılmaktadır. 2016 senesinde hizmete girecek olan bu havalimanı Türkmen kültüründe önemli bir figür olan "Laçin" kuşu şeklinde olup mimari ödüller almıştır. Ayrıca bu havalimanı eskisinden daha büyük ve daha modern olacaktır. Kent bir endüstri merkezi değildir. Kent merkezindeki ekonomik faaliyetler küçük esnaf dükkanları ve devlete ait olan mağazalarla sürmektedir. Şehirde bir kültür merkezi, üniversite, çeşitli yüksekokullar, tiyatro, müzeler ve bir hayvanat bahçesi bulunmaktadır. Aşkabat'ta birçok Türk-Türkmen okulu da eğitim-öğretim faaliyetleri göstermektedir. Bunlardan en önemlileri; Turgut Özal TTM, Başkent TTM ve Aşkabat Kız Lisesi'dir.


Bangkok Hakkında Bilgi

Bangkok, Tayland'ın en büyük şehri ve başkentidir. Tayca Krung Thep olarak anılır. 2010 sayımına göre nüfusu 8,280,925'dur.

Şehrin Taycadaki tam resmi ismi 166 harften oluşan "Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Yuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit"tir. Bu ad aynı zamanda Dünya'nın en uzun yer adıdır. Uluslararası alanda şehrin ismi olarak Bangkok kullanılırken, halk arasında şehrin ismi Krung Thep (Melekler şehri) olarak kullanılır. Resmi alanlarda ise, meselâ otomobil plakalarında Krungthep Mahanakhon olarak kullanılmaktadır.

Bangkok, 1782'de Kral I. Rama tarafından kurulmuştur. Güneydoğu Asya'nın en hızlı gelişen ve ekonomik açıdan en dinamik şehirlerdendir. Asya'nın en kozmopolit şehirlerinden biri olan Bangkok, Dünya Meteoroloji Örgütü (World Meteorological Organization, WMO) tarafından dünyanın en sıcak büyük şehri olarak tanımlanmıştır.

Her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Bangkok, Asya'nın en önemli turistik şehirlerinden birisidir. En çok ziyaret edilen yerlerin başında Budist tapınakları Wat Arun, Wat Phra Kaew, Wat Pho ile kraliyet sarayı Grand Palace gelmektedir. Şehirde çok sayıda tarihi eser ve müze bulunmaktadır.

Turistler için çok sayıda konaklama seçeneği vardır. Lüks otellerin büyük bölümü Suhkumvit ve Silom gibi bölgelerde yer alırken, ünlü Khao San Road bölgesi sırt çantalı gezginler için ucuz konaklama seçeneklerine sahiptir. Khao San Road and Patpong gece hayatının yoğun olduğu bölgelerdir.

Bangkok'ta iki adet uluslararası havaalanı bulunmaktadır. Suvarnabhumi Uluslararası Havaalanı ülkenin en büyük havaalanıdır. Eski havaalanı olan Don Mueang Havaalanı ise günümüzde iç hat seferleri için hizmet vermektedir.

Türkmen Hava Yolları Bangkok Uçak Bileti

ALO BİLET HATTI

Türkmen Hava Yolları İstanbul Satış Acentası

Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69