Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti

TURKMENISTAN AIRLINES HAVAYOLLARI

Türkmenistan Uçak Bileti
TS kodu ile ülkemiz de uçak seferleri düzenleyen Türkmenistan Airlines uçak biletleri bilet satış ofislerinden ya da turkmenistanucakbilet.com internet adresinden temin edilebilmektedir. Türkmenistan Uçak Bileti satın almak için 7/24 çağrı merkezi numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Hava Yolları
Türkmenistan Airlines, isminden de anlaşılacağı üzere Türkmenistan yerel ve bayrak taşıyıcı hava yoludur. 1992 yılının Mayıs ayında Aşgabat Havalimanı odaklı kurulan hava yolu şirketi Avrupa, Orta ve Güneydoğu Asya 27 uçak filosu ile hizmet vermektedir.

Türkmenistan Hakkında Bilgiler
Türkmenistan resmi olarak Türkmenistan Cumhuriyeti olarak 1991’de özerkliğini ilan etmiş devletlerden birisidir. Orta Asya’da yer alan Türk devletlerinden birisi olan Türkmenistan İran, Kazakistan,İran, Özbekistan, Afganistan ile sınır komşusudur ve Hazar Denizi’ne de kıyısı bulunmaktadır.

Türkmenistan Gezilecek Yerler Nerelerdir?
Türkmenistan bir çok tarihi yapıyı yapısında barındıran ülkelerden birisidir.Türkmenistan’da gezilecek yerler arasında  Aşkabat, Neutrality Anıtı, Türkmenbaşı Ruhi Camii, Ruhyyet Sarayı, Merv, Nisa, Türkmenbaşı Sarayı, Independence Anıtı, Saparmurat Hajji Camii, Ertuğrul Gazi Camii, Gurbanguly Hajji Camii, Mary Müzesi yer alabilmektadır.

Türkmenistan’da Ne Yenir Ne İçilir?
Türkmenistan’da her öğünde tüketebileceğiniz Petir Ekmeği ve kebap tipi etli yemekleri yenebilir. Hem de Türkmenbaşı votkaları ve Berk, Zip adlı biraları da tadılması gereken içkiler arasındadır.

Seyahat rotanıza göre Türkmenistan Airlines uçuş noktaları ve uçak sefer saatleri ile ilgili detaylı bilgi alabilmek, Türkmenistan Hava Yolları ucuz uçak biletinizi alabilmek amacıyla 0850 346 85 69 Numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti
Türkmenistan Bilet Hattı
0850 346 85 69

Türkmenistan Uçuş Noktaları
Türkmenistan odaklı olarak TS kodu ile uçak seferleri düzenleyen Türkmenistan Airlines uçuş noktaları Aşgabat, Türkmenabat, Mary, Daşoğuz, Balkanabat’da yer alan havalimanlarıdır. Hem de Asya’da Birleşik Arap Emirliklerin’de Abu Dabi, Dubai, Çin’de Pekin, Kazakistan’da Almatı, Tayland ‘da Bangkok, Hindistan’da Delhi, Amritsar, Almanya’dan Frankfurt, Birleşik Krallık’da Birmingam, Londra, Belarus’da Minsk, Rusya ‘da Moskova, Snt. Peterburg, Ukrayna ‘da Kiev, Fransa’da Paris, Türkiye ‘da İstanbul şehirlerinde yer alan havalimanları uçuş noktaları arasındadır.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69