Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» İstanbul - Türkmenistan Uçak Bileti

İstanbul - Türkmenistan Uçak Bileti

Sayın müşterilerimiz uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul'dan Türkmenistan Aşkabat'a uçak bileti arıyorsanız doğru yerdesiniz. Firmamız hem Türkmen Havayolları hemde Türk Havayolları yetkili satış acentasıdır.  Firmamız 'dan Türkmenistan'a Gerçekleşen tüm uçuşlar için Bilet satın alabilir yada rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Türkmenistan Airlines Havayolları İstanbul, Aşkabat Arası haftada 11 sefer düzenlemektedir. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 2 sefer Cuma ve Cumartesi günler 1 sefer düzenlemektedir.

Türk Havayolları ise İstanbul, Aşkabat arası haftanın hergünü 2 sefer düzenlemektedir. Sefer saatleri ve bilet ücretleri hakkında detaylı bilgi için çağrı merkezimizden bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz. İstanbul Türkmenistan Uçak Bileti almak için hemen bizleri arayınız.


istanbul - türkmenistan uçak bileti
Türkmenistan Bilet Hattı
0850 346 85 69

Türkiye Hakkında Kısa Bilgi

Türkiye ya da resmî adıyla Türkiye Cumhuriyeti, topraklarının büyük bölümü Anadolu'ya, ufak bir bölümü ise Balkanlar'ın uzantısı olan Trakya'ya yayılmış bir ülke. Kuzeybatıda Bulgaristan, batıda Yunanistan, kuzeydoğuda Gürcistan, doğuda Ermenistan, İran ve Azerbaycan'ın ekslav toprağı Nahçıvan, güneydoğuda ise Irak ve Suriye komşusudur. Güneyini Akdeniz, batısını Ege Denizi ve kuzeyini Karadeniz çevreler. Marmara Denizi ise İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı ile beraber Anadolu'yu Trakya'dan yani Asya'yı Avrupa'dan ayırır. Türkiye, Avrupa ve Asya'nın kavşak noktasında yer alması yardımıyla mühim bir jeostratejik güce sahiptir.

Türkmenistan Hakkında Kısa Bilgi

Türkmenistan, resmî adıyla Türkmenistan Cumhuriyeti, 1991'de Sovyetler Birliği'nin dağılışından sonra bağımsızlığını kazanan Orta Asya Türk cumhuriyeti. Türkmenistan, (Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Özbekistan, ve Türkiye ile birlikte) günümüzdeki yedi bağımsız Türk devletinden biri olup TÜRKSOY'un üyesidir. Resmî para birimi Manat'tır. Yönetim biçimi cumhuriyettir. Türkmenistan, BM, İKÖ, BDT, IMF gibi uluslararası kuruluşlara üyedir.

İstanbul Hakkında Kısa Bilgi

İstanbul, Türkiye'de yer alan kent ve ülkenin 81 ilinden biri. Ülkenin en kalabalık, ekonomik, tarihi ve sosyo-kültürel yönden en mühim şehridir. Şehir, iktisadi büyüklük yönünden dünyada 34., nüfus yönünden belediye sınırları göz önüne alınarak oluşturulan sıralamaya göre Avrupa'da birinci, dünyada ise Lagos'tan sonra altıncı sırada yer alabilmektedir

Aşkabat Hakkında Kısa Bilgi

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.092 kişiyle Türkmenistan'ın en büyük kentidir. İran sınırı yakınında, Kopet Dağları'nın eteğinde, Karakum Çölü'nde bir vahada yer alır. 'Aşgabat şäheri' isimli kendisine ait bölgede, ülkenin Ahal Vilayeti'nde yer alır. Aşkabat, Türkmenistan'ın güneyinde, İran sınırından 26 km'de yer alır. 1881'de bu bölge Rus işgal güçleri doğrulusunda alınmıştır. İran'ın en büyük ikinci kenti olan Meşhed'dan 920 km mesafede yer alır.

ALO BİLET HATTI

Türkmenistan Havayolları Bilet Hattı: 0850 346 85 69
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69