Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Aşkabat Uçak Bileti

Türkmenistan Aşkabat Uçak Bileti

Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a uçak bileti almak için doğru yerdesiniz. Firmamız Türkmenistan Havayollarının resmi satış acentasıdır. Firmamızdan Türkmenistan'ın tüm şehirlerine uçak bileti satın alabilir yada rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bilet satın almak yada rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezi numaralarımızdan bizlere ulaşabilir biletinizi sorunsuz bir şekilde satın alabilirsiniz. Çağrı merkezimiz ücretsizdir.


Aşkabat'a İstanbul ve Ankara'dan düzenli olarak seferler düzenlenmektedir. Yoğunluğa göre Türkmen Havayolları tarafından seferlere ek seferlerde eklenebilmektedir. Güncel seferler ve uçuş durumları hakkında da çağrı merkezimizden sürekli olarak destek alabilirsiniz. Türkmenistan Aşkabat Uçak Bileti sahibi olmak için hemen bizleri arayınız ve yerinizi ayırt ediniz.


Türkmenistan Hakkında Kısa Bilgi

Türkmenistan, resmî adıyla Türkmenistan Cumhuriyeti, 1991'de Sovyetler Birliği'nin dağılışından sonra bağımsızlığını kazanan Orta Asya Türk cumhuriyeti. Türkmenistan, (Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Özbekistan, ve Türkiye ile birlikte) günümüzdeki yedi bağımsız Türk devletinden biri olup TÜRKSOY'un üyesidir. Resmî para birimi Manat'tır. Yönetim biçimi cumhuriyettir. Türkmenistan, BM, İKÖ, BDT, IMF gibi uluslararası kuruluşlara üyedir.

Aşkabat Hakkında Kısa Bilgi

Aşkabat, (Türkmence: Aşgabat, Farsça عشق آباد), Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.092 (2012 kişiyle Türkmenistan'ın en büyük kentidir. İran sınırı yakınında, Kopet Dağları'nın eteğinde, Karakum Çölü'nde bir vahada bulunur. 'Aşgabat şäheri' isimli kendisine ait bölgede, ülkenin Ahal Vilayeti'nde yer alır. Aşkabat, Türkmenistan'ın güneyinde, İran sınırından 26 km'de yer alır. 1881'de bu bölge Rus işgal güçleri doğrulusunda alınmıştır. İran'ın en büyük ikinci kenti olan Meşhed'dan 920 km mesafede bulunur.

Türkmenistan Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET HATTI

Firmamız Türkmenistan Havayolları Airlines Resmi Satış acentasıdır. Biletlerinizi sorunsuz bir şekilde satın alabilirsiniz.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69