Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti çok uygun fiyatlarla sizlerle.

Fiyat ve bilgi için 0850 346 85 69 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Türkmenistan Airlines (Türkmen Havayolları), isminden de anlaşılacağı üzere Türkmenistan ulusal ve bayrak taşıyıcı hava yoludur. 1992 yılının Mayıs ayında Aşgabat Havalimanı merkezli kurulan hava yolu şirketi Avrupa, Orta ve Güneydoğu Asya 27 uçak filosu ile hizmet vermektedir.


Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti
ALO BİLET HATTI

TURKMENISTAN AIRLINES Uçak Bileti 

TS kodu ile ülkemiz de uçak seferleri düzenleyen Türkmenistan Airlines uçak biletleri bilet satış ofislerinden veya turkmenistanucakbilet.com internet adresinden temin edilebilmektedir. Firmamızdan yapacağınız biletleme işlemlerinde kredi kartınıza göre taksitli ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Türkmenistan Hakkında Genel Bilgiler

Türkmenistan resmi olarak Türkmenistan Cumhuriyeti olarak 1991’de özerkliğini ilan etmiş devletlerden birisidir. Orta Asya’da yer alan Türk devletlerinden birisi olan Türkmenistan İran, Kazakistan,İran, Özbekistan, Afganistan ile sınır komşusudur ve Hazar Denizi’ne de kıyısı bulunmaktadır.

Türkmenistan Gezilmesi Görülmesi Gereken Yerler

Türkmenistan bir çok tarihi yapıyı bünyesinde barındıran ülkelerden birisidir.Türkmenistan’da gezilecek yerler arasında  Aşkabat, Neutrality Anıtı, Türkmenbaşı Ruhi Camii, Ruhyyet Sarayı, Merv, Nisa, Türkmenbaşı Sarayı, Independence Anıtı, Saparmurat Hajji Camii, Ertuğrul Gazi Camii, Gurbanguly Hajji Camii, Mary Müzesi yer almaktadır

Türkmenistan’da Yemek Kültürü

Türkmenistan’da her öğünde tüketebileceğiniz Petir Ekmeği ve kebap tarzı etli yemekleri yenebilir. Ayrıca Türkmenbaşı votkaları ve Berk, Zip isimli biraları da tadılması gereken içkiler arasındadır.

Türkmenistan Havayolları Uçak Bileti

TURKMENISTAN AIRLINES Uçuş Destinasyonları

Türkmenistan merkezli olarak TS kodu ile uçak seferleri düzenleyen Türkmenistan Airlines uçuş noktaları Aşgabat, Türkmenabat, Mary, Daşoğuz, Balkanabat’da yer alan havalimanlarıdır. Ayrıca Asya’da Birleşik Arap Emirliklerin’de Abu Dabi, Dubai, Çin’de Pekin, Kazakistan’da Almatı, Tayland ‘da Bangkok, Hindistan’da Delhi, Amritsar, Almanya’dan Frankfurt, Birleşik Krallık’da Birmingam, Londra, Belarus’da Minsk, Rusya ‘da Moskova, Snt. Peterburg, Ukrayna ‘da Kiev, Fransa’da Paris, Türkiye ‘da İstanbul şehirlerinde yer alan havalimanları uçuş noktaları arasındadır.

Seyahat planlamanıza göre Türkmenistan Havayolları uçuş noktaları ve uçak sefer saatleri hakkında ayrıntılı bilgi almak, Türkmenistan Hava Yolları ucuz uçak biletinizi almak için 0850 346 85 69 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Havayolları Yetkili Bilet Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69