Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Mary Uçak Bileti

Mary Uçak Bileti

Mary Uçak Bileti çok uygun fiyatlarla sizlerle.

Fiyat ve bilgi için 0850 346 85 69 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Mary Uçak Bileti


Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Mary, Türkmenistan'ın Mary vilayetinin merkezi ve dördüncü büyük şehridir.

Önemli bir sanayi merkezi olan şehrin nüfusu 135.000'dir. Mary Karakum Çölü'nde bir vaha şehridir. Modern şehir 1884 tarihinde Rusya'nın askeri ve idari merkezi olarak kuruldu. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği zamanında pamuk üretim merkezi haline geldi. 1968 yılında şehrin 20 km batısında büyük bir doğal gaz rezervi ortaya çıkarıldı.

Mary, şehir ve idari merkezi Mary oblast (il), Türkmenistan. Morghāb Nehri'nde, Karakum Kanalı ile Türkmenbaşı (Türkmenbaşı) ve Özbekistan Taşkent arasındaki demiryolunun kesiştiği yerde yer almaktadır. 1884 yılında harap olan Merv kentinin 30 km batısında, eski bir Türkmen kalesi üzerine kurulmuş ve 1937 yılına kadar bu isimle tanınmıştır. Şehrin büyük bir Shatlyk doğalgazının merkezi ve Bir ulaşım kavşağı. Büyük bir gazla çalışan elektrik santralı, plastik işleri ve çeşitli gıda işleme ve hafif sanayileri vardır.

Mary Resimleri:


Mary Resimleri

Mary Resimleri

Mary Resimleri

Mary Resimleri


Mary Uçak Bileti

Turkmenistanucakbilet.com Sitesi Traveland Turizm A.Ş Bünyesinde Hizmet veren bir sitedir. Sitemizden ve çağrı merkezimizden yapacağınız işlemler Traveland Turizm A.Ş Güvencesi altındadır. Firmamız 10051 Numaralı TURSAB A SINIFI Turizm Acentasıdır.
(2N1K Seyahat Acentası)

Firmamız Türkmenistan Airlines Uçak Biletlerini Satmada Yetkili Acentadır. Bilet Değişiklik, Satış, İade gibi işlemlerinizi çağrı merkezimiz üzerinden yapabilirsiniz.  En Uygun, Ucuz Mary Uçak Biletinizi almak ya da rezervasyon yapmak isterseniz bizleri arayabilirsiniz.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69