Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Turkmenistan Airlines Uçak Bileti

Turkmenistan Airlines Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları, Türkmenistan'ın ulusal taşıyıcısıdır. Türkmenistan Havayolları, Avrupa'dan Türkmenistan'a kesintisiz bağlantılar sunuyor. Türkmenistan Havayolları, Birmingham, Londra, Frankfurt ve Paris'ten Asghabat üzerinden Bangkok, Pekin ve Amritsar'a uygun bağlantılar sunmaktadır. Tüm uluslararası uçuşlar Aşkabat'taki yeni Uluslararası Havalimanı'nı kullanıyor.

0850 346 85 69

Turkmenistan Airlines'in diğer destinasyonları arasında Moskova, St. Petersburg, Minsk, İstanbul, Ankara, Dubai ve Türkmenistan'daki sermaye ve bölge merkezleri arasındaki iç hat uçuşları yer almaktadır.

Turkmenistan Airlines Uçak Bileti

Türkmenistan Havayolları, günde yaklaşık 3000 yolcu taşımaktadır ve uluslararası ve iç hatlarda yılda 2 milyon yolcu taşınmaktadır.

Turkmenistan Airlines filosu sadece modern Batı uçaklarından (Boeing 717,737,757,777, Challenger ve Hawker) oluşmaktadır.

Tüm uluslararası uçuşlar iki sınıf bir konfigürasyonda işletilmektedir; İşletme ve Ekonomi Sınıfı. Türkmenistan Havayolları, teknisyenler ve teknisyenler dahil olmak üzere havacılık personeline yönelik bir eğitim okulu kurmuş, motorlara ve uçakların gövdesine hizmet vermiştir. Ayrıca, radyo-elektronik navigasyon ekipmanı, akaryakıt ve madeni yağ uzmanları, elektrikçiler ve kumandanlar da hizmet vermiştir.

Her yıl yeni uçak tiplerinde yeniden eğitilmekte ve aynı zamanda uzatma kurslarına katılmaktadır. Uzmanlar ayrıca, Büyük Britanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa'daki havacılık merkezlerinde de özel eğitimlere devam ediyorlar.

Daha fazla ve daha fazla Asya sınırı olan yolcu, Türkmenistan'ı rahat ve güvenilir bir uçuşun tadını çıkarıyor. Size en uygun fiyatları sunuyoruz!
Turkmenistan Airlines Uçak Bileti
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69