Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Aşkabat Havayolları

Aşkabat Havayolları

Sayın Müşterilerimiz Aşkabat Havayolları diye bir firma bulunmamaktadır. Aşkabat Türkmenistan'da bulunan bir şehirdir. Aşkabat'a Türkmenistan Havayolları ve Türk Havayolları uçuş gerçekleştirmektedir. Aşkabat'a Uçak Bileti satın almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Havayolları Çağrı Merkezi

Türkmen Havayolları Hakkında Bilgi
Türkmen Hava Yolları (Türkmence: Türkmenhowaýollary), Türkmenistan'ın ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır. Türkmen Hava Yolları'nın merkezi Aşgabat Havalimanı'ndadır. Türkmen Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Asya ve Güneydoğu Asya kadar uzanmaktadır.

Türk Havayolları Hakkında Bilgi
Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, (BIST: THYAO ) Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı olan ulusal hava yolu şirketi. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında toplam 61,2 milyon yolcu taşıdı.

Aşkabat Havayolları

Aşkabat Hakkında Bilgi
Aşkabat, (Türkmence: Aşgabat), Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.092 (2012) kişiyle Türkmenistan'ın en büyük şehridir. İran sınırı yakınında, Kopet Dağları'nın eteğinde, Karakum Çölü'nde bir vahada bulunur. 'Aşgabat şäheri' adlı kendine ait bölgede, ülkenin Ahal Vilayeti'nde yer alır. Aşkabat, Türkmenistan'ın güneyinde, İran sınırından 26 km'de yer alır. 1881'de bu bölge Rus işgal güçleri tarafından alınmıştır. İran'ın en büyük ikinci şehri olan Meşhed'dan 920 km uzaklıkta bulunur.
Türkmen Hava Yolları İstanbul Satış Ofisi

Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69