Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Sakarya Aşkabat Uçak Bileti

Sakarya Aşkabat Uçak Bileti

Sakarya Aşkabat Uçak bileti satın almak ve rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


İzmir Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET : 0850 346 85 69

Sakarya'dan Aşkabat'a Direkt olarak uçak seferleri yoktur. İstanbul yada Ankara'dan Aşkabat'a uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

SakaryaAşkabat arası uçak bileti almak için önce İstanbul yada Ankara'ya Ulaşım sağlamanız gerekmektedir.  İstanbul ve Ankara Havalimanlarından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a Direkt olarak seferler düzenlenmektedir. İstanbul, Ankara ve Aşkabat Uçak seferleri ve fiyatları hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz Şehir'den İstanbul'a Uygun ve ucuz fiyatlarla Otobüs ve Uçak bileti almak için firmamıza ulaşabilirsiniz Aşkabat bağlantısını tamamlayabilirsiniz. Sizler için en uygun bağlantılı Aşkabat biletini bulup sizlere sunuyoruz.

Sakarya Aşkabat Uçak Seferleri

Türkiye'den Türkmenistan'a Hem Türk Havayolları hemde Türkmenistan Havayolları Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Türkmen ve Türk Havayolları seferleri hakkında bilgi ve fiyat almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Sakarya Aşkabat uçak seferleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşınız.

Firmamız Türkmenistan Havayolları  ve Türk Havayolları Resmi satış acentasıdır. Biletlerinizi Traveland Turizm A.Ş kalite ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve diğer bilgiler için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.

Sakarya Hakkında Bilgiler

Sakarya, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri.

2016 senesi sonu TÜİK bilgilerine göre İl Nüfusu: 976.948'dir. 16 İlçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 665 mahalle bulunmaktadır.

Marmara Bölgesi'nin Çatalca-Kocaeli Bölüm'ünde yer alır.

Sakarya'nın kuzeyinde Karadeniz, batısında Kocaeli, Bursa, doğusunda Düzce ve güneyinde de Bolu ile Bilecik bulunmaktadır. Sakarya Nehri, Sakarya'nın Karasu eyaletinde Karadeniz'e dökülür.

Sakarya'da ekonomisinde tarımın mühim bir yeri vardır. Hendek, Karasu ve Kocaali ilçelerinde fındık yetiştiriciliği mevcuttur. Hem de mısır tarımı da yapılmaktadır. Sakarya'da endüstri son vakitlerde ilerlemeye başlamıştır. Son senelerde kurulan endüstri kuruluşları bu endüstrileşmeyi daha da artırmıştır. Sakarya, bir milyona yaklaşan toplam nüfusuyla İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Balıkesir'in sonrasında Marmara Bölgesi'nin en büyük beşinci şehridir.

Aşkabat Hakkında Bilgiler

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.090 kişilik nüfusu ile en büyük şehirdir.  Şehir sürekli olarak gelişmekte ve yeni yapılar yapılmaktadır. Şehrin En önemli yapılarından birisi Türk Firmalarının yaptığı Aşkabat Havalimanıdır.

Kentte büyük mağazalara fazla rastlanmamaktadır genelde küçük mağazlar ve dükkanlar bulunmaktadır. Şehirde birçok Türk-Türkmen okulları bulunmaktadır. Şehirde Ayrıca Hayvanat bahçesi ve Üniversitede bulunmaktadır.

Aşkabat'ta ulaşım otobüs, dolmuş ve taksilerle yapılmaktadır. Kentteki hemen hemen tüm özel araçlar aynı zamanda taksi olarak da hizmet vermektedir. Ülkede petrol ve gaz çok ucuz ve bol olduğundan ötürü küçük motorlu ekonomik araçlar son derece az olup araçlar genelde 2500cc ve üstü motorlu, lüks araçlardır. Yollar çok geniş ve genelde 4 şeritlidir. Bu sebepten ötürü ulaşım çok rahat ve ucuzdur. Kentte metro yoktur.

En Uygun Fiyatlı Sakarya Aşkabat Uçak Bileti Almak İçin Çağrı Merkezimiz İle İletişime Geçiniz.
ALO BİLET HATTI
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69