Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Malatya Aşkabat Uçak Bileti

Malatya Aşkabat Uçak Bileti

Malatya Aşkabat Uçak bileti satın almak ve rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


İzmir Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET : 0850 346 85 69

Malatya'dan Aşkabat'a Direkt olarak uçak seferleri yoktur. İstanbul yada Ankara'dan Aşkabat'a uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

MalatyaAşkabat arası uçak bileti almak için önce İstanbul yada Ankara'ya Ulaşım sağlamanız gerekmektedir.  İstanbul ve Ankara Havalimanlarından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a Direkt olarak seferler düzenlenmektedir. İstanbul, Ankara ve Aşkabat Uçak seferleri ve fiyatları hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz Şehir'den İstanbul'a Uygun ve ucuz fiyatlarla Otobüs ve Uçak bileti almak için firmamıza ulaşabilirsiniz Aşkabat bağlantısını tamamlayabilirsiniz. Sizler için en uygun bağlantılı Aşkabat biletini bulup sizlere sunuyoruz.

Malatya Aşkabat Uçak Seferleri

Türkiye'den Türkmenistan'a Hem Türk Havayolları hemde Türkmenistan Havayolları Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Türkmen ve Türk Havayolları seferleri hakkında bilgi ve fiyat almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Malatya Aşkabat uçak seferleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşınız.

Firmamız Türkmenistan Havayolları  ve Türk Havayolları Resmi satış acentasıdır. Biletlerinizi Traveland Turizm A.Ş kalite ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve diğer bilgiler için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.

Malatya Hakkında Bilgiler

Malatya, Türkiye'de yer alan kent ve ülkenin 81 ilinden biri. Ülkenin en kalabalık 27. kenti olan Malatya, 2016 itibarıyla 781.305 kişilik nüfusa sahiptir. Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kentidir ve bölgenin Yukarı Fırat Bölümü’nde bulunur. Güney ve orta Anadolu bölgelerinin derhal derhal kesişme noktasında bulunması nedeniyle sosyal yapısı çeşitlilik ve zenginlik gösterir. İlk olarak Hitit döneminde kurulmuştur. O günden bugüne el değiştirerek yıkılıp tekrardan yapılarak şu zamana kadar kadar gelmiştir.

Malatya'nın adı Kültepe tabletlerinde Melita olarak, Hitit tabletlerinde "Maldia" olarak geçmektedir. Malatya'nın isim kökü Hititçede bal manasına gelen "melid"den türediği ve Hitit kitabelerinde "öküz başı ve ayağı" ile ifade edildiği belirtilmiştir. "Melit+ava" ise "bal ülkesi" manasına gelmektedir. Sonra bu isim "Meliddu", "Melide", "Melid", "Milid", "Milidia", "Melitea" olarak kitabelerde geçmiştir. Malatya'yı ele yaşamış Araplar, şehre "Malatiyye" adını vermişlerdir. Türklerin Malatya'yı fethetmesiyle isim günümüz durumunu almıştır ve 1923 senesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla ismi Malatya olarak resmileşti.

Malatya, kayısı diyarı olarak bilinir. İlde yetişen kayısılar, dünya çapında ünlüdür ve kuru kayısı üretiminin % 80'ini Malatya Ovası’nda tespit edilen kayısı bahçeleri sağlar. Büyükkent yasası ile 2014 ulusal seçimlerinin sonrasında büyükkent statüsüne kavuşmuştur. Aynı vakitte Malatya 2 Cumhurbaşkanı çıkarmış tek kentdir, bu kişiler, İsmet İnönü ve Turgut Özal'dır.

Eski çağ coğrafyacılarından Strabon, Malatya'yı, net olarak belirtmemekle birlikte, Kommagene sınırında Kapadokya Krallığı’nın (MÖ 280-212) on valiliğinden biri olarak göstermiştir.

Aşkabat Hakkında Bilgiler

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.090 kişilik nüfusu ile en büyük şehirdir.  Şehir sürekli olarak gelişmekte ve yeni yapılar yapılmaktadır. Şehrin En önemli yapılarından birisi Türk Firmalarının yaptığı Aşkabat Havalimanıdır.

Kentte büyük mağazalara fazla rastlanmamaktadır genelde küçük mağazlar ve dükkanlar bulunmaktadır. Şehirde birçok Türk-Türkmen okulları bulunmaktadır. Şehirde Ayrıca Hayvanat bahçesi ve Üniversitede bulunmaktadır.

Aşkabat'ta ulaşım otobüs, dolmuş ve taksilerle yapılmaktadır. Kentteki hemen hemen tüm özel araçlar aynı zamanda taksi olarak da hizmet vermektedir. Ülkede petrol ve gaz çok ucuz ve bol olduğundan ötürü küçük motorlu ekonomik araçlar son derece az olup araçlar genelde 2500cc ve üstü motorlu, lüks araçlardır. Yollar çok geniş ve genelde 4 şeritlidir. Bu sebepten ötürü ulaşım çok rahat ve ucuzdur. Kentte metro yoktur.

En Uygun Fiyatlı Malatya Aşkabat Uçak Bileti Almak İçin Çağrı Merkezimiz İle İletişime Geçiniz.
ALO BİLET HATTI
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69