Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Denizli Aşkabat Uçak Bileti

Denizli Aşkabat Uçak Bileti

Denizli Aşkabat Uçak bileti satın almak ve rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


İzmir Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET : 0850 346 85 69

Denizli'den Aşkabat'a Direkt olarak uçak seferleri yoktur. İstanbul yada Ankara'dan Aşkabat'a uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

DenizliAşkabat arası uçak bileti almak için önce İstanbul yada Ankara'ya Ulaşım sağlamanız gerekmektedir.  İstanbul ve Ankara Havalimanlarından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a Direkt olarak seferler düzenlenmektedir. İstanbul, Ankara ve Aşkabat Uçak seferleri ve fiyatları hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz Şehir'den İstanbul'a Uygun ve ucuz fiyatlarla Otobüs ve Uçak bileti almak için firmamıza ulaşabilirsiniz Aşkabat bağlantısını tamamlayabilirsiniz. Sizler için en uygun bağlantılı Aşkabat biletini bulup sizlere sunuyoruz.

Denizli Aşkabat Uçak Seferleri

Türkiye'den Türkmenistan'a Hem Türk Havayolları hemde Türkmenistan Havayolları Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Türkmen ve Türk Havayolları seferleri hakkında bilgi ve fiyat almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Denizli Aşkabat uçak seferleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşınız.

Firmamız Türkmenistan Havayolları  ve Türk Havayolları Resmi satış acentasıdır. Biletlerinizi Traveland Turizm A.Ş kalite ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve diğer bilgiler için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.

Denizli Hakkında Bilgiler

Denizli, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi birinci şehridir. 2017 itibarıyla 1.005.687 nüfusa sahiptir. Tekstil ürünleri ve yöreye has Denizli horozu ile meşhurdur. Anadolu Yarımadası'nın güneybatı, Ege Bölgesi'nin güneydoğusunda yer almaktadır. Ege ve Akdeniz Bölgeleri arasında bir geçit durumundadır. Denizli ilinin her iki bölge üstünde de toprakları vardır. Denizli ili 28° 38' - 30° 05' doğu meridyenleri (doğu uç noktası; Çivril ilçesi Gümüşsu - Gökgöl Köyü, Dinar sınırında Efekli Tepe, batı uç Aydın, Manisa; güneyde Muğla; kuzeyde Uşak illeri ile komşudur.) Yüzölçümü 12.134 km², denizden yüksekliği ise 219 m'dir.

Bir sanayi, dışalım ve ticaret merkezi olan Denizli, aynı vakitte 65 bine yaklaşan üniversite öğrencisine ev sahipliği yapmaktadır. Bir senede milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan il, bir turizm şehri olmasının yanı sıra düzenlenen yerel, yerel ve uluslararası etkinliklerle (bkz. festivaller) eğitim, kongre, kültür ve sanat merkezi özelliğindedir. GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) merkezi Denizli'dedir.

Akdağ'ın (Babadağ) kuzey yamaçları eteklerinde, Büyük Menderes'in kolu olan Aksu çayına kavuşan derelerle hafifçe yarılmış bir plato üstünde yer alan Denizli, yeni bir şehirtir. Asıl şehir buradan 6-7 kilometre kadar kuzeydeki Laodikya (Laodicaea) idi. Selçuklular ve Bizanslılar arasındaki savaşlar neticesi yıkıma uğrayan ve bilhassa suyolları bozulan Laodikeia vakitle terk edilmeye başlanmış ve yerleşme 11. yüzseneden başlayarak bol su kaynaklarının olduğu Denizli, Ladik'e doğru yer değiştirmeye başlamıştır. 

Anadolu Kaplanları'nın başıdır. Dünya'da tekstilin en mühim başşehirleri arasındadır. Hem de Serinhisar ilçesi de Türkiye'nin leblebi ve leblebi ürünleri gereksiniminin %85 seviyesini karşılamaktadır. Denizli, Türkiye'nin en büyük 10 ekonomisi arasındadır. Kent, havlu, bornoz ve ev tekstilinde ABD ve AB sektöründe iyi bir prestije sahiptir. 

Kent, 1702-1703'teki bir deprem esnasında büyük zarara uğramış ve daha sonra tekrardan kurulmuştur. Ege kısenearından iç kesimlere sokulan natural bir yol üstünde tespit edilen Denizli, bilhassa 1950'li senelerde karayollarının düzelmesinden sonra, bu konumunun ve çevresindeki tarım etkinliklerinin gelişmesi neticesi süratle kalabalıklaşmış ve 1950'de 22.000 olan nüfusu, aradan geride bıraktığımız 60 sene içersinde aşağı yukarı 25 kat artmıştır. Sanayisi, turizmi, ticareti ve hizmet sektörü çok ilerlemiş olan Denizli, Türkiye'nin en kalkınmış şehirlerinden biridir. 

Havası ve tabiatı Ege Bölgesi'nin ortalamalarını yansıtır. Şehrin birkaç noktasında horoz heykeli bulunur. Dünyaca tanınan tabiat harikası Pamukkale de şehrin simgelerinden biridir. Pamukkale, Unesco'nun dünya kültür mirası listesindedir. Karahayıt da uluslararası termal bir merkezdir. Hem de en yüksek dağı Honaz Dağı aynı vakitte Ege Bölgesi'nin en yüksek dağıdır (2532 m). Şehirde UNESCO'ya giren Hierapolis, Laodikeia, Tripolis vb. çoğu antik şehir 

Aşkabat Hakkında Bilgiler

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.090 kişilik nüfusu ile en büyük şehirdir.  Şehir sürekli olarak gelişmekte ve yeni yapılar yapılmaktadır. Şehrin En önemli yapılarından birisi Türk Firmalarının yaptığı Aşkabat Havalimanıdır.

Kentte büyük mağazalara fazla rastlanmamaktadır genelde küçük mağazlar ve dükkanlar bulunmaktadır. Şehirde birçok Türk-Türkmen okulları bulunmaktadır. Şehirde Ayrıca Hayvanat bahçesi ve Üniversitede bulunmaktadır.

Aşkabat'ta ulaşım otobüs, dolmuş ve taksilerle yapılmaktadır. Kentteki hemen hemen tüm özel araçlar aynı zamanda taksi olarak da hizmet vermektedir. Ülkede petrol ve gaz çok ucuz ve bol olduğundan ötürü küçük motorlu ekonomik araçlar son derece az olup araçlar genelde 2500cc ve üstü motorlu, lüks araçlardır. Yollar çok geniş ve genelde 4 şeritlidir. Bu sebepten ötürü ulaşım çok rahat ve ucuzdur. Kentte metro yoktur.

En Uygun Fiyatlı Denizli Aşkabat Uçak Bileti Almak İçin Çağrı Merkezimiz İle İletişime Geçiniz.
ALO BİLET HATTI
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69