Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Balıkesir Aşkabat Uçak Bileti

Balıkesir Aşkabat Uçak Bileti

Balıkesir Aşkabat Uçak bileti satın almak ve rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


İzmir Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET : 0850 346 85 69

Balıkesir'den Aşkabat'a Direkt olarak uçak seferleri yoktur. İstanbul yada Ankara'dan Aşkabat'a uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

BalıkesirAşkabat arası uçak bileti almak için önce İstanbul yada Ankara'ya Ulaşım sağlamanız gerekmektedir.  İstanbul ve Ankara Havalimanlarından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a Direkt olarak seferler düzenlenmektedir. İstanbul, Ankara ve Aşkabat Uçak seferleri ve fiyatları hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz Şehir'den İstanbul'a Uygun ve ucuz fiyatlarla Otobüs ve Uçak bileti almak için firmamıza ulaşabilirsiniz Aşkabat bağlantısını tamamlayabilirsiniz. Sizler için en uygun bağlantılı Aşkabat biletini bulup sizlere sunuyoruz.

Balıkesir Aşkabat Uçak Seferleri

Türkiye'den Türkmenistan'a Hem Türk Havayolları hemde Türkmenistan Havayolları Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Türkmen ve Türk Havayolları seferleri hakkında bilgi ve fiyat almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Balıkesir Aşkabat uçak seferleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşınız.

Firmamız Türkmenistan Havayolları  ve Türk Havayolları Resmi satış acentasıdır. Biletlerinizi Traveland Turizm A.Ş kalite ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve diğer bilgiler için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.

Balıkesir Hakkında Bilgiler

Balıkesir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesi'nin Güney Marmara Bölümü'nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi'nde yer alan ilin hem Marmara hem de Ege Denizi'ne kıyısı bulunur. Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır. İl, Kuzeybatı Anadolu'da bulunmaktadır. Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve İzmir illeri ve batısında Çanakkale ili vardır. Ayvalık ilçesinden de Yunanistan'ın Midilli Adası'na komşudur.

İl Nüfusu: 1.196.176'dır (2016). İlin yüzölçümü 14.583 m²'dir. İlde km²'ye 82 kişi düşmektedir. (Yoğunluğun en fazla olduğu ilçe, 254 kişi ile Karesi’dir) Vilayetin denizden yüksekliği: 145 m.'dir.

2016 yılında TÜİK verilerine göre 20 İlçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 1129 mahalle bulunmaktadır.

Tarihte genellikle Misya ve Karesi adlarıyla bilinen Balıkesir yöresi, zamanla Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Karesi Beyliği ve Osmanlı egemenliğinde kalmıştır. Temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup bamya, börülce, kavun, zeytin, zeytinyağı, kelle peyniri gibi zirai ürünleri ile ayrıca daha çok yerli turizmde öne çıkan sahil kasabalarıyla meşhurdur. Yağcıbedir halısı, kolonyası, kaymaklısı, kozak üzümü, ayvalık tostu, saçaklı mantısı ve höşmerimi diğer bilinen yöresel ürünleridir.

Türk Silahlı Kuvvetleri Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın ilk jet üssü olan 9. Ana Jet Üs Komutanlığı ile 6. Ana Jet Üs Komutanlığı Balıkesir'de bulunmaktadır..

Aşkabat Hakkında Bilgiler

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.090 kişilik nüfusu ile en büyük şehirdir.  Şehir sürekli olarak gelişmekte ve yeni yapılar yapılmaktadır. Şehrin En önemli yapılarından birisi Türk Firmalarının yaptığı Aşkabat Havalimanıdır.

Kentte büyük mağazalara fazla rastlanmamaktadır genelde küçük mağazlar ve dükkanlar bulunmaktadır. Şehirde birçok Türk-Türkmen okulları bulunmaktadır. Şehirde Ayrıca Hayvanat bahçesi ve Üniversitede bulunmaktadır.

Aşkabat'ta ulaşım otobüs, dolmuş ve taksilerle yapılmaktadır. Kentteki hemen hemen tüm özel araçlar aynı zamanda taksi olarak da hizmet vermektedir. Ülkede petrol ve gaz çok ucuz ve bol olduğundan ötürü küçük motorlu ekonomik araçlar son derece az olup araçlar genelde 2500cc ve üstü motorlu, lüks araçlardır. Yollar çok geniş ve genelde 4 şeritlidir. Bu sebepten ötürü ulaşım çok rahat ve ucuzdur. Kentte metro yoktur.

En Uygun Fiyatlı Balıkesir Aşkabat Uçak Bileti Almak İçin Çağrı Merkezimiz İle İletişime Geçiniz.
ALO BİLET HATTI
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69