Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Turkmenhowayollary Biledi

Turkmenhowayollary Biledi

Turkmenhowayollary biledi satın almak için müşteri temsilcilerimiz iletişime geçebilirsiniz.


Yukarıdaki numaramızdan bizlere ulaşabilir ve Türkmen Havayolları ile biletinizi satın alabilir dilerseniz rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Turkmenhowayollary Bilet almak için doğru yerdesiniz. Firmamız Traveland Trizm Türkmenistan  Havayollary biletlerini kesmede ve rezervasyon yapmada tam yetkili acentadır. Firmamızdan tüm Türkmenistan Havayolları biletleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Türkmenistan Havayolları, 1992 yılında kurulan Türkmenistan'ın bayrak taşıyıcısı havayolu şirketidir. Havayolu, Aşkabat Uluslararası Havalimanı'ndaki merkezinden 23 noktaya tarifeli hizmet sunmaktadır. Merkezi Türkmenistan Aşkabat'ta olup Belavia ve S7 Airlines ile kod paylaşımı anlaşmaları imzalamıştır. Türkmenistan Hükümeti'ne ait 33 uçaktan oluşan filoya sahiptir.

Turkmenistanucakbilet.com, uygun ve ucuz aşkabat uçak biletini sizlere sunar. Biletler hakkında bilgi ve rezervasyon için bizlere ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Hava Yolları tüm yolcularına sorunsuz bir seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Özel hizmetler ve business class biletler hakkında bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Turkmen Howa Yollary


Turkmenhowayollary Bilet

SAYIN YOLCULARIMIZIN DİKKATİNE
Uçuş saatinizden en az 3 saat önce havalimanında olunuz.
Ekonomi Class biletlerde bagaj hakkı 60 kg (55 + 5 kg el bagajı) dır.
Business Class biletlerde bagaj hakkı 70 kd (65 + 5 kg el bagajı) dır.
Yolcu Bagaj Sayısında sınırlama yoktur. Bir parça bagaj hakkının ağırlığı maksimum 32 kg ve 100x50x50 cm ölçülerinden büyük olmamalıdır.
Yanınızda taşıyacağınız el bagajının (Laptop, Çanta, Vs) maksimum 5 kg ve 50x40x20 cm ölçülerinde olmalıdır.
Değerli eşyalarınızı (Cep Telefonu, Kamera, Tablet Pc, Cüzdan, Laptop) yanınıza alınız.
Bilet İade işlemlerinde gerekli ceza ücreti kesildikten sonra iade işlemi yapılacaktır. İade kuralları hakkında lütfen bilgi alınız.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69