Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Türkmenistan Hava Yolları Uçuş Bilgileri

Türkmenistan Hava Yolları Uçuş Bilgileri

Türkmenistan Hava Yolları Uçuş Bilgileri hakkında detaylı bilgi almak için bizleri arayınız..

Türkiye ve dünya havaalanı ve havalimanlarındaki uçakların uçuş bulgularıni, kalkış saatlerini ve Türkiye havalimanlarına iniş saatlerini anlık bilgi olarak sizler amacıyla hazırladık. Uçakların kalkış saatleri, sistemli ve tahmini iniş saatleri, saat kaçta indiği, varsa (rötar) gecikme zamanları, kalkış yaptığı havalimanı, uçakların uçuş no'su ve bagaj alım no'su gibi bulguların hepsini canlı ve anlık takip edebilirsiniz.

Havalimanı Uçuş verileri, şayet uçuşunuz var ise, uçağı kaçırmamanız amacıyla yardımcı olur. Eğer yolcu karşılanacaksa lüzumsuz beklemeleri önlemek amacıyla de yardımcı olur. Genellikle yolcu trafiği yoğun olan havalimanlarında ve havaalanlarında bu tür sıkıntılar oluşabiliyor. Atatürk Hava Limanı'nı bu hususta numune verebiliriz.

Türkmenistan Hava Yolları Uçuş Bilgileri
Uçuş Numarası (Flight Number)
Uçuş numarası (Flight Number) nedir? Havayolu şirketleri uçuşlarını gerçekleştirebilmek amacıyla kod kullanır (Örneğin TK 2113). Bu halde TK kod olarak IATA (International Air Transport Association/Uluslararası Hava Nakliyeciliği Birliği) doğrulusunda Türk Hava Yolları'na tahsis edilmiştir. (PC) Pegasus Airlines, (KK) Atlasglobal, (8Q) onurAir olarak belirlenmiştir. Sayılardan meydana gelen kısım ise havayolunun ülkelere ve bölgelere göre verdiği numaralarıdır.


Uçuş verileri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ucustakip.net bu uçuş verilerinin hatalılığından ya da eksikliğinden hiçbir şekilde mesul olmadığı gibi bunlarla alakalı hiçbir zımni teminatı da kabul etmez. Bu sitede yayımlanan ve hatalı ya da eksik bulunduğu meydana çıkan uçuş verilerine göre hareket edilmesi neticesi maruz kalınan kayıp ve zarardan ötürü mesuliyet kabul etmez.
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69