Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» İstanbul Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

İstanbul Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

“Gülen Yüzlerin Ülkesi” Tayland, her tatilciyi mutlu edecek onlarca alternatif sunuyor. Bembeyaz kumsallardan ve ihtişamlı Budist tapınaklarından yemyeşil yağmur ormanlarına, tropikal adalardan Bangkok ve Pattaya’nın deli eğlence hayatına, en ucuz bungalovlardan lüksün en uçlarda yaşandığı beş yıldızlı otellere kadar ne ararsanız hepsini Tayland’da bulabilirsiniz.

Tayland’daki tatil tercihiniz Bangkok ise, o vakit hem doğanın hem tarihin hem de eğlencenin merkezinde rüya gibi bir tatile hazır olun.

Türkmen Hava Yolları
Alo Bilet Hattı

Yerel halk doğrulusunda “Melekler Şehri” olarak adlandırılan Bangkok,nehir turları, müzeleri, alış veriş merkezleri ve gece hayatıyla Uzak Doğu deneyiminin vazgeçilmezidir.


İstanbul Bangkok Uçak Bileti Türkmen Hava Yolları

Bangkok için en iyi ziyaret tarihi
Taylan’ın çapında bulunduğu gibi Bangkok’ta da sıcak ve nemli Muson iklimi hakim bulunduğunu söyleyebiliriz.Bölgede Serin Mevsim (Kasım-Şubat) , Sıcak Mevsim (Mart-Mayıs) ve Yağışlı Mevsim (Haziran-Ekim) olmak üzere3 ayrı mevsim görülmektedir.

Serin Mevsim tatilciler amacıyla makul mevsimdir. Nemin düşük, yağışın az bulunduğu bu dönemde konaklama ve ulaşımfiyatlarının yüksek bulunduğunu belirtmek isteriz.

Ancak sıcaklığın ve nemim bir hayli yüksek bulunduğu Sıcak Mevsim’de ve Muson yağmurlarının etkili bulunduğu Yağışlı Mevsim’de turizm yönünden düşük sezon sayılmakla birlikte eğer bu dönemde bir tatil planladıysanız sonderece makul fiyatlı konaklama alternatiflerini ve ucuz uçak biletini bulabilirsiniz.

Bangkok'a Nasıl Gidilir?
Türkiye’den Tayland uçuşu planladıysanız, yerli ve yabancı havayolu şirketinin pek çok Tayland Bangkok uçak bileti seçeneği bulunduğunu belirtmeliyiz. Bizim rotamız Bangkok bulunduğu amacıyla Türk Hava Yolları’nın Bangkok’a İstanbul’dan direkt uçuşu bulunduğunu belirtmek isteriz. En ucuz uçak bileti fırsatı amacıyla havayollarının kampanyalarını takip etmenizi öneririz. Genellikle Türkmen Hava Yolları’nın yaptığı dönemsel indirimleri takip ederseniz Bangkok ucuz uçak biletiniz cepte demektir.

THY'nin her gün İstanbul’dan Bangkok’un ana havaalanı olan Suvarnabhumi Havaalanı’na tarifeli iki seferi bulmaktadır. İstanbul Bangkok arası direkt uçuş vakitı aşağı yukarı 9-9,5 saattir. Bangkok uçak biletinizi gidiş-dönüş alırsanız daha avantajlı bulunduğunuzu da unutmayın.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Tayland seyahatlerinde 28 güne kadar vizeden muaf olduklarını hatırlatmak isteriz.
Türkmen Hava Yolları İstanbul Satış Acentası
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69