Son Eklenen Uçuşlar

Bizi Arayınız
» Hatay Aşkabat Uçak Bileti

Hatay Aşkabat Uçak Bileti

Hatay Aşkabat Uçak bileti satın almak ve rezervasyon yaptırmak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


İzmir Aşkabat Uçak Bileti

ALO BİLET : 0850 346 85 69

Hatay'dan Aşkabat'a Direkt olarak uçak seferleri yoktur. İstanbul yada Ankara'dan Aşkabat'a uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

HatayAşkabat arası uçak bileti almak için önce İstanbul yada Ankara'ya Ulaşım sağlamanız gerekmektedir.  İstanbul ve Ankara Havalimanlarından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'a Direkt olarak seferler düzenlenmektedir. İstanbul, Ankara ve Aşkabat Uçak seferleri ve fiyatları hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz Şehir'den İstanbul'a Uygun ve ucuz fiyatlarla Otobüs ve Uçak bileti almak için firmamıza ulaşabilirsiniz Aşkabat bağlantısını tamamlayabilirsiniz. Sizler için en uygun bağlantılı Aşkabat biletini bulup sizlere sunuyoruz.

Hatay Aşkabat Uçak Seferleri

Türkiye'den Türkmenistan'a Hem Türk Havayolları hemde Türkmenistan Havayolları Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Türkmen ve Türk Havayolları seferleri hakkında bilgi ve fiyat almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Hatay Aşkabat uçak seferleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşınız.

Firmamız Türkmenistan Havayolları  ve Türk Havayolları Resmi satış acentasıdır. Biletlerinizi Traveland Turizm A.Ş kalite ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ödeme yöntemleri ve diğer bilgiler için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.

Hatay Hakkında Bilgiler

Hatay, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on üçüncü şehri. 2016 senesi itibarıyla 1.555.165 nüfusa sahiptir. Akdeniz'in doğu şeridinde 35° 52' - 37° 4' kuzey enlemleri ile 35° 40' - 36° 35' boylamları arasında yer alan Hatay'ın doğusunda ve güneyinde Suriye, batısında Akdeniz, kuzeybatısında Adana, kuzeyinde Osmaniye ve kuzeydoğusunda Gaziantep bulunur.

MÖ 300 senesinde Antakya kurulmuş ve şehir süratle gelişmiştir. Kent MÖ 64 senesinde Roma İmparatorluğu'na katılmış ve İmparatorluğun Suriye eyaletinin başşehiri olmuştur. İslam ordusu doğrulusunda fethedilmiş, Emevi ve Abbasi egemenliğinde kalmıştır. Daha sonra 877'de Tolunoğulları'nın fethettiği topraklar sırayla; Ihşitler ve Selçuklular doğrulusunda yıkılan Halep odaklı Hamdanoğulları (Beni Hamdan/Hamdânîler) egemenliğine girdi. 969 senesinde Bizans İmparatorluğunun topraklarına katılan İl, 11-12.asırlarda Haçlı Seferleri esnasında da mühim rol oynamıştır. Antakya Memlûk Devleti doğrulusunda Haçlıların elinden alınmıştır.

Hatay Türkiye'nin en mühim eski yerleşim yeridir. Yapılan arkeolojik incelemelerde milattan evvelce 100.000 ile 40.000 yılları arasına tarihlenen bulgulara ulaşılmıştır. İl toprakları ilk Tunç Çağından itibaren Akat Beyliği ve M.Ö. 1800-1600 yılları arasında Yamhad Krallığına bağlı bir beyliğin sınırları ortamında yer almıştır. Daha sonra MÖ 17. asır sonlarında Hititlerin ve MÖ 1490 senelerinde Mısır'ın egemenliğine girmiştir. Daha sonra  Urartular, Asurlular ve Persler'in egemenliğine girdi.

Aşkabat Hakkında Bilgiler

Aşkabat, Türkmenistan'ın başkentidir. 1.031.090 kişilik nüfusu ile en büyük şehirdir.  Şehir sürekli olarak gelişmekte ve yeni yapılar yapılmaktadır. Şehrin En önemli yapılarından birisi Türk Firmalarının yaptığı Aşkabat Havalimanıdır.

Kentte büyük mağazalara fazla rastlanmamaktadır genelde küçük mağazlar ve dükkanlar bulunmaktadır. Şehirde birçok Türk-Türkmen okulları bulunmaktadır. Şehirde Ayrıca Hayvanat bahçesi ve Üniversitede bulunmaktadır.

Aşkabat'ta ulaşım otobüs, dolmuş ve taksilerle yapılmaktadır. Kentteki hemen hemen tüm özel araçlar aynı zamanda taksi olarak da hizmet vermektedir. Ülkede petrol ve gaz çok ucuz ve bol olduğundan ötürü küçük motorlu ekonomik araçlar son derece az olup araçlar genelde 2500cc ve üstü motorlu, lüks araçlardır. Yollar çok geniş ve genelde 4 şeritlidir. Bu sebepten ötürü ulaşım çok rahat ve ucuzdur. Kentte metro yoktur.

En Uygun Fiyatlı Hatay Aşkabat Uçak Bileti Almak İçin Çağrı Merkezimiz İle İletişime Geçiniz.
ALO BİLET HATTI
Ücretsiz Çağrı Merkezi 0850 346 85 69